ajándékutalvány facebook
-

Elérhetőségek

K.L.M.N. Education Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Thököly u. 48.
Telefon:
94/313-686
Mobil:
+3620/432-9270
E-mail:
info@klmn-education.hu
További információk

9700 Szombathely, Thököly utca 48.
Ügyfélfogadás: 
hétfő - péntek 8.00 – 16.00
Tel.: 94/313-686, 20/432-9270

9900 Körmend, Rákóczi u. 13.
Ügyfélfogadás: 
hétfő – csütörtök 8:00-12:00 és 13:00 - 17:00
péntek: 8:00 - 12:00
Tel.: 94/412-899

Felnőttképzési ny.szám: B/2020/001299Járművezető képzés

D kategóriaD kategória

Autóbusz

Az Exkluzív Autósiskolában a tanulók modern körülmények között sajátíthatják el az autóvezetéssel kapcsolatos ismereteket, és nagy tapasztalattal rendelkező oktatóink segítségével szerezhetnek gyakorlatot. Érdeklődj a számodra legkényelmesebben megközelíthető képzési helyszínen, amennyiben biztonságos körülmények között, türelmes tanárok segítségével szeretnél D kategóriás jogosítványt szerezni.

A tanfolyamra történő felvétel feltételei:

  • Kitöltött, megfelelő okmányokkal alátámasztott Jelentkezési és vizsgalap, megkötött, aláírt képzési szerződés.
  • C kategóriás járművezetői engedély, amely már nem kezdő jogosítvány.
  • Legalább alapfokú iskola végzettség.
  • Minimum 20 év fél éves életkor.

A vizsgára bocsátás feltételei:

Elméleti vizsgát tehet, aki:

  • Legfeljebb 3 hónapon belül elmúlik 21 éves, vagy betöltötte ezt az életkort,
  • elvégezte a tanfolyam elméleti részét, az alól felmentést kapott, vagy a Belügyminisztériumi rendelet alapján az iskolai végzettsége helyettesíti a tanfolyamot.

Rutin vizsgát az tehet, aki az összes elméleti vizsgatárgyból sikeresen levizsgázott és az előírt 21 éves életkort is betöltötte.

Biztonság és üzemeltetés vizsgán az a hallgató vehet részt, aki a biztonság és üzemeltetés oktatást igazoltan elvégezte.

Forgalmi vizsgára az a hallgató bocsátható, aki a képzés gyakorlati részét igazoltan elvégezte és teljesített minden előzetes vizsgakövetelményt.

Az Exkluzív Autósiskolában kedvező áron, modern környezetben, rövid idő alatt szerezheted meg vezetői engedélyedet. Munkatársaink minden kérdés, kérés esetén rendelkezésedre állnak, a tanfolyamok díjából pedig sokszor kedvezményeket biztosítunk. Büszkék vagyunk arra, hogy autósiskolánk sokéves fennállása óta már több ezer elégedett diákunk távozott jogosítvánnyal a zsebében.

Autósiskolánk egyedülálló módon, e-learning tananyag segítségével oktat, amelyet a hatóság is jóváhagyott. Ezáltal kényelmesebben és hatékonyabban sajátíthatod el az autóvezetéhez szükséges ismereteket a hozzád legközelebb eső autósiskolánkban. Weboldalunkon kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabb oktatót, vagy ajánlhatunk neked egyet. Az Exkluzív Autósiskolánál közös célunk, hogy biztonságosan, rövid idő alatt szerezd meg jogosítványodat, és hosszú évekig vezethess balesetmentesen.Csatolt fájl(ok)Vissza az előző oldalra!
K.L.M.N. Education Kft. - Magyar